Poljoprivredna škola - Mezőgazdasági Iskola


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 38

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home4/poljosk/public_html/poljoskola.edu.rs/plugins/content/imageshow/imageshow.php on line 52

INFORMACIJE

Драги ученици,

14. фебруара обележава се светски дан заљубљених. На овај дан практикује се обичај размењивања љубавних порука, па ћемо се и ми придружити неговању ове лепе традиције.

Зато молимо све ученике да љубавна писма и друге позитивне поруке драгим особама осмисле, напишу и обавезно на цедуљи / писму назначе име и презиме, разред и одељење које „вољена“ особа похађа. Тако комплетирана писма или поруке убаците у поштанско сандуче, које се налазеи у холу (поред akваријума),до четвртка увече (11.02.2016.), како би се љубавна пошта у петак могла поделити.

Још једном вам скрећемо пажњу да је циљ ове активности да једни другима улепшамо дан, а никако не да некоме нанесемо бол.

Поводом Дана заљубљених школа расписује конкурс на који се могу јавити такви заљубљени парови који су ученици наше школе. Првих 5 парова учествују на романтичном путовању фијакером, обиласку Зобнатичког парка, угошћавање у Хотелу, по жељи јахање. Услов за учешће на конкурсу је да парови предају кратак (1 страна) опис њиховог упознавањa, по могућности са сликом. Рок за предају је среда, 17.02. до 14.00 часова у школској библиотеци. У жирију су професори: Тот Тибор (председник), Мара Стојковић, Вера Ракчевић, Банов Ержебет, Светлана Гојковић Лаловић, Вајда Вајда Анамариа, Етер Пандурчек Бетина и Нада Генераловић.

Обавештавам ученике и запослене да су понедељак и уторак, 15. и 16. фебруар нерадни дани јер се славе и обележавају Сретење и Дан државности Републике Србије.

Дежурство на економијиорганизује се по утврђеном и договореном распореду дежурства.

Свим ученицима и запосленима желим да овај продужени викенд од суботе до уторка искористе на најбољи могући начин и уживају у њему, а потом нас 20. фебруара очекује радна субота, у којој ће се часови реализовати по распореду за петак. Одржавају се првих пет часова скраћено, односно преподневна смена ради од 7.00 до 9.50, а поподневно од 10.00 до 12.50.

С поштовањем,

Директор  Тибор Тот

Vi ste ovde: Школа / Архива / Članke za početnu stranu / INFORMACIJE